sport & fysiotherapie 024- 3976251    
sport:        fysiotherapie:  
 • Hydrotherapie

  Hydrotherapie is voor mensen van alle leeftijden, wanneer er sprake is van: reumatische klachten, fibromyalgie, orthopedische klachten (bijv. heup- en knieproblemen, osteoporose, artrose), hypermobiliteit, algemene chronische pijnklachten, bij revalidatie na een ongeval of reparatie, lymfoedeem, lipoedeem, conditie- en mobiliteitstraining, neurologische aandoeningen

 • Reguliere Fysiotherapie

  De reguliere fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat en adviseert, begeleidt of behandelt cliënten die in het dagelijkse leven worden belemmerd bij het bewegen.

 • Revalidatie Fitness

  Revalidatie training biedt jou de mogelijkheid te revalideren als topsporter. 6 weken lang intensief training en behandeltraject dat onder leiding staat van de fysiotherapeut. 

 • Dry Needling

  Dry Needling zorgt voor ontspanning in de spieren. Hierdoor wordt bewegen weer gemakkelijker en kan met gerichte oefeningen de oorzaak beter aangepakt worden.

 • Oedeem Therapie

  Bij mensen die last hebben van oedeem, vaak lymfoedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Oedeemtherapie is geschikt voor mensen met een aangeboren oedeem of een oedeem dat ontstaat na een operatie, bestraling, kanker, chemotherapie, trauma, spataderen of een ongeval, waardoor het gebied rondom de lymfevaten zijn beschadigd. 

 • Warmte therapie

  Warmte kan een lokaal effect op oppervlakkige pijn hebben en wordt aanbevolen bij krampen ( t.g.v darmproblemen, spierpijn, reuma, spanningshoofdpijn, stress, een slechte bloedcirculatie, gewrichtsklachten) en tegen het ontwikkelen van hart- en vaatziektes en beroertes.

Werkwijze

Al onze behandelingen worden gebaseerd op een persoonlijk trainingsprogramma, waarvan de resultaten gedurende het gehele traject worden bewaakt en waar nodig worden bijgesteld. 

Tijdens een intakegesprek wordt er een zo duidelijk mogelijk beeld gevormd van de gezondheid, klachten en eventuele beperkingen. Vervolgens wordt, in overleg, de meest geschikte behandelvorm vastgesteld en een trainingstraject samengesteld.

Een behandeling duurt meestal 25 minuten. Wij bieden een standaard behandeltraject aan van max 10 behandelingen om u zo snel mogelijk van klachten af te helpen. Aan het einde van dit traject wordt het resultaat geëvalueerd, waarna, indien nodig, een vervolgbehandeling wordt bepaald.

Voorwaarde voor het slagen is dat u de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen genezing. Wij hebben hierbij enkel een ondersteunende rol.

 

Kosten

Wij zijn direct toegankelijk. Bij ons kunt u terecht voor een consult met of zonder verwijzing van huisarts of specialist.

Voor de kosten conformeren wij ons aan de fysiotherapierichtlijnen. 

Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat precies vergoed wordt, hangt af van de leeftijd en de reden waarom fysiotherapie nodig is.

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan krijgt u mogelijk, afhankelijk van de polisvoorwaarden behandelingen vergoed.

Heeft u een chronische aandoening? Dan krijgt u fysiotherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. U betaalt de eerste 20 behandelingen dus zelf. Deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.

U kunt bij uw zorgverzekeraar of bij ons navragen of uw aandoening op de chronische lijst staat.

U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal behandelingen dat vergoed wordt uit uw verzekering.

 

Waarom Total-vit

Waar de ene cliënt zal moeten oefenen om van zijn klachten af te komen, heeft de andere juist meer baat bij ontspanning en het inbouwen van rustmomenten.

Doordat bij ons onder één dak zowel fitness, reguliere fysiotherapie, een 32 graden zwembad, wellness, warmte en oedeembehandeling mogelijk zijn, kunnen wij u altijd een optimale behandeling aanbieden.

Daarnaast kunt u gratis parkeren.

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit