sport & fysiotherapie 024- 3976251    
sport:        fysiotherapie:  

Anjo Siemes

Gespecialiseerd in Hydrotherapie en Oedeemtherapie

Sinds 1 september 2021 ben ik aan het werk bij TotalVit. Enkelen van jullie hebben mij al ontmoet of gezien. Mijn naam is Anjo Siemes en ben hier vooral aan het werk in het zwembad. 

Al sinds mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met fysiotherapie in het water en daarin ben ik mij ruim 20 jaar geleden verder gaan specialiseren. Ik heb Diverse cursussen gevolgd om met name reumatische, orthopedische en neurologische cliënten te kunnen behandelen. 

Bij mijn vorige werkgever heb ik dit sinds 2000 met veel plezier kunnen doen. Daar wilde men echter af van hydrotherapie en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie die wel in deze vorm van therapie geïnteresseerd is. Bij TotalVit sport en fysiotherapie is een mooi bad om dit onderdeel verder uit te breiden. 

Persoonlijk is bewegen een belangrijk onderdeel van mijn leven daarom ga ik in mijn vrije tijd graag lange afstanden wandelen met mijn man en hond, dans ik graag en doe 1x per week aan yoga. Een aantal uren per week heb ik ook nog tijd voor vrijwilligerswerk: oppassen op een buurkindje, zwemmen met mensen met een beperking en ben ik secretaresse van een dansvereniging. 

Eric Hormes

Gespecialiseerd in Revalidatie en Dry Needling

Mensen begeleiden naar een prestatieniveau waar zij zichzelf niet kunnen  brengen, met als resultaat weer optimaal kunnen functioneren en participeren, zowel in het dagelijkse leven als in de sport, dat is mijn doel als fysiotherapeut. De mens achter de klacht is daarbij voor mij ook erg belangrijk en ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat deze zich gezien en gehoord voelt.

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Thim van der laan voor fysiotherapie te Nieuwegein. Sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt, hierbij heb ik verschillende ervaringen opgedaan in onder andere COPD training, orthopedische revalidatie en de behandeling van (acute)sport gerelateerde klachten.

In 2019 heb ik de opleiding Myofasciale pijn in Groningen gevolgd.

Myofasciale triggerpoints, vaak ‘spierknopen’ genoemd, zijn lokale verhardingen in spieren die kunnen zorgen voor lokale en uitstralende pijn. Daarnaast kan het zorgen voor verkorting van spieren met als gevolg een eventuele bewegingsbeperking in gewrichten.

Triggerpoints zijn vaak een gemiste diagnose. De oorzaak hiervan is vaak een gebrek aan kennis van myofasciale pijn. Hierdoor blijven mensen vaak te lang rondlopen met onbegrepen pijnklachten

Deze specialisatie heb ik in oktober 2019 in Groningen afgerond met de laatste module: Triggerpoint dry needling.

Naast mijn werk sport ik graag en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. 

Mark te Hennepe

Gespecialiseerd in Revalidatie en Trainingsprincipes

In juli 2021 ben ik afgestudeerd al fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarvoor heb ik de opleiding Sport en Bewegingscoördinator gevolgd aan het Graafschap College. 

Ik ben ervan overtuigd dat het hebben van voldoende kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen essentieel zijn om goed te functioneren tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Daarom streef ik ernaar om iedere cliënt niet alleen van zijn/haar klachten af te helpen, maar ook beter lichamelijk te laten functioneren.  

Naast mijn passie voor fysiotherapie ben ik een enorme liefhebber van sport. Ik ben fanatiek wedstrijd powerlifter en daarnaast loop ik regelmatig hard.

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit