Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Werkwijze

Al onze behandelingen worden gebaseerd op een persoonlijk trainingsprogramma, waarvan de resultaten gedurende het gehele traject worden bewaakt en waar nodig worden bijgesteld. 

Tijdens een intakegesprek wordt er een zo duidelijk mogelijk beeld gevormd van de gezondheid, klachten en eventuele beperkingen. Vervolgens wordt, in overleg, de meest geschikte behandelvorm vastgesteld en een trainingstraject samengesteld.

Een behandeling duurt meestal 25 minuten. Wij bieden een standaard behandeltraject aan van max 10 behandelingen om u zo snel mogelijk van klachten af te helpen. Aan het einde van dit traject wordt het resultaat geëvalueerd, waarna, indien nodig, een vervolgbehandeling wordt bepaald.

Voorwaarde voor het slagen is dat u de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen genezing. Wij hebben hierbij enkel een ondersteunende rol.

Kosten

Wij zijn direct toegankelijk. Bij ons kunt u terecht voor een consult met of zonder verwijzing van huisarts of specialist. Voor de kosten conformeren wij ons aan de fysiotherapierichtlijnen. 

Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat precies vergoed wordt, hangt af van de leeftijd en de reden waarom fysiotherapie nodig is.

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan krijgt u mogelijk, afhankelijk van de polisvoorwaarden behandelingen vergoed.

Heeft u een chronische aandoening? Dan krijgt u fysiotherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. U betaalt de eerste 20 behandelingen dus zelf. Deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.

U kunt bij uw zorgverzekeraar of bij ons navragen of uw aandoening op de chronische lijst staat. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal behandelingen dat vergoed wordt uit uw verzekering.

Waarom TotalVit?

Waar de ene cliënt zal moeten oefenen om van zijn klachten af te komen, heeft de andere juist meer baat bij ontspanning en het inbouwen van rustmomenten.

Doordat bij ons onder één dak zowel fitness, reguliere fysiotherapie, een 32 graden zwembad, wellness, warmte en oedeembehandeling mogelijk zijn, kunnen wij u altijd een optimale behandeling aanbieden.

Daarnaast kunt u gratis parkeren.

Geïnteresseerd?