Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Reguliere fysiotherapie Groesbeek

De reguliere fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat en adviseert, begeleidt of behandelt cliënten die in het dagelijkse leven worden belemmerd bij het bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en/of gewrichten of gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de longen en het hart.

TotalVit is een fysiotherapiepraktijk in Groesbeek. Onze werkwijze is simpel en duidelijk. Iedereen krijgt een intake gesprek waarin we een beeld vormen van jouw klachten. Na dit gesprek vindt er een onderzoek plaats. Hieruit volgt onze conclusie en starten we met behandelen.

Reguliere fysiotherapie Groesbeek

Een behandeling kan bestaan uit massagetherapie, oefentherapie, het geven van adviezen en/of een combinatie hiervan. Wij zorgen ervoor dat u, voor zover mogelijk, weer beter kunt bewegen in uw dagelijkse leven. De laatste jaren gaat bovendien veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor onze behandelingen is geen verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Je bent direct welkom! 

Geïnteresseerd?