sport 024- 3976251  fysio 024- 3977077
sport:  fysio: 

Huidtherapie

De Huidtherapeuten van De HuidZorgpraktijk, de huidtherapeutische praktijk binnen TotalVit, behandelen de gezonde, aangedane en zieke huid. Ons doel is dat u zich (weer) goed voelt, van binnen en buiten.

Heeft u last van lymfoedeem na borstkanker, lymfoedeem met een andere oorzaak, lipoedeem, acne, acnelittekens, huidveroudering, littekens, pigmentvlekken of ongewenste of overmatige haargroei? Dan kunnen wij wat voor u betekenen.

Maar ook als u ‘gewoon een mooiere huid wilt’ of op zoek bent naar goede huidverzorgingsproducten, biologische huidverzorgingsproducten of beauty & wellness behandelingen en bodycontouring (cryolipolyse: vetbevriezing) bent u bij ons aan het goede adres!

Wij besteden niet alleen aandacht aan het huidprobleem waar u mee komt maar ook aan u als persoon. Indien u dit wenst kunt u bij ons ook terecht voor psychosociale begeleiding en coaching. We besteden dan onder andere aandacht aan uw algehele gezondheid (hoe gezond of ongezond voelt u zich?), bewustwording (wat maakt dat u last heeft van uw (huid)probleem?) en de invloed van voeding en voedingssupplementen op uw huid.

Kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht staan bij De HuidZorgpraktijk voorop. 

Wilt u meer informatie over de behandelingsmogelijkheden? www.dehuidzorgpraktijk.nl 

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

SanaVit - Total Spirit

TotalVit Fysiotherapie

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 024 3977077
E-mail:

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit - website: Van Dongen Design