sport 024- 3976251  fysio 024- 3977077
sport:  fysio: 

Osteopathie

Door ziekte, trauma, stress, een verkeerd voedingspatroon of na een langdurige periode van belasting zoals bijvoorbeeld een zwangerschap kan het lichaam soms hulp nodig hebben. Osteopathie helpt de balans in het lichaam te herstellen. Dit geldt zowel voor volwassenen als voor baby’s en kinderen.

Osteopathie is een behandelwijze die de beweeglijkheid van het lichaam als uitgangspunt heeft. Een verminderde mobiliteit kan leiden tot verschillende klachten zoals bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. De osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij of zij weet welke weefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar beïnvloeden. Hierdoor is hij of zij in staat de oorzaak van een klacht te achterhalen.

Door gebruik te maken van onze handen onderzoeken we het lichaam op bewegingsverlies om dit vervolgens met zachte rek- en ontspanningstechnieken of gerichte manipulaties en mobilisaties te behandelen. Door de behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevorderd waardoor de oorspronkelijke klacht kan verminderen of verdwijnen.

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

SanaVit - Total Spirit

TotalVit Fysiotherapie

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 024 3977077
E-mail:

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit - website: Van Dongen Design