sport 024- 3976251  fysio 024- 3977077
sport:  fysio: 
  • Hier zijn wij nog meer te vinden

    Locaties

De Treffers

Regionale sport op professioneel niveau, dat vraagt om professionele zorg op regionaal niveau. Dat maakt de samenwerking met voetbalclub de Treffers in Groesbeek waardevol voor beide partijen. Vanuit onze specialisatie zorgen wij er wekelijks voor dat de spelers van de Treffers zo fit mogelijk richting de wedstrijd verschijnen. Daarnaast verzorgen wij het gehele revalidatie proces voor de spelers. Dit alles gebeurd op een dependance op locatie.
Sportpark Zuid
Nijerf 1
6562 KW Groesbeek

Wijchen / Alverna 

Binnen sportcentrum Go4Fit in Wijchen vind je ook een locatie (dependance) van TotalVit. Hier tref je  fysiotherapeuten Thijs en Joey.
Je kunt bij hen terecht voor sportblessures, rugklachten, (sport)massage, medical taping, manuele therapie, dry needling, longtherapie en revalidatie traing.
Go4Fit Wijchen
Vijverlaan 15
6602 CX Wijchen 

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Om de hoek van TotalVit ligt deze schitterende golfbaan.  

Wij zijn met veel plezier gestart op het Rijk van Nijmegen met het aanbieden van fysiotherapie bij sportblessures, chronische pijn, rugklachtenen golfgerelateerde problematiek. Onze passie en deskundigheidligt op het gebied van sportfysiotherapie en het functioneel trainen, gerichtop het verbeteren van de sportprestaties. Naast de fysiotherapie biedenwij ook een fitheids-screening, massages en personal training aan, dit terondersteuning van uw prestaties op de baan.

Postweg 17
6561 KJ Groesbeek

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

SanaVit - Total Spirit

TotalVit Fysiotherapie

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 024 3977077
E-mail:

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


┬ę Copyright TotalVit - website: Van Dongen Design