sport 024- 3976251  fysio 024- 3977077
sport:  fysio: 

Nieuws

Op deze pagina vind je alle nieuwsupdates met betrekking tot TotalVit!
 • Zwembad

  Ons zwembad is tijdelijk gesloten i.v.m. de veiligheidsmaatregelen.
 • Sauna's

  Onze sauna's zijn tijdelijk gesloten i.v.m. de veiligheidsmaatregelen.
 • Fitness

  Ons zwembad is tijdelijk gesloten i.v.m. de veiligheidsmaatregelen.
 • Groepslessen

  Onze groepslessen gaan niet door i.v.m. de veiligheidsmaatregelen.
 • Dinsdag 23 februari 2021

  Op 23 februari heeft de overheid opnieuw bepaald om de lockdown te verlengen t/m 15 maart 2021. Dit betekent helaas dat onze sportschool nog langer gesloten moet blijven! Wij zullen onze leden per mail en via de website op de hoogte proberen te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent de lockdown en onze sportschool.

  Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat onze receptie beperkt geopend is en dat wij u telefonisch niet altijd te woord kunnen staan. Daardoor vragen wij u bij voorkeur een mail te sturen naar .

 • Dinsdag 2 februari 2021

  Op 2 februari heeft de overheid opnieuw bepaald om de lockdown te verlengen t/m 2 maart 2021. Dit betekent helaas dat onze sportschool nog langer gesloten moet blijven! Wij zullen onze leden per mail en via de website op de hoogte proberen te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent de lockdown en onze sportschool.

  In deze droevige tijd waarin we niet veel kunnen, willen we in ieder geval alle leden bedanken die nog steeds trouw lid zijn van onze sportschool. We hopen jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen.  

  Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat onze receptie beperkt geopend is en dat wij u telefonisch niet altijd te woord kunnen staan. Daardoor vragen wij u bij voorkeur een mail te sturen naar .

 • Vrijdag 15 januari 2021

  Op 12 januari heeft de overheid helaas bepaald dat de lockdown met nog eens drie weken wordt verlengd vanaf 19 januari 2021. Dit betekent dat we met zekerheid t/m 9 februari nog geen gebruik van de sportschool mogen maken. Dit is voor iedereen ontzettend balen, wij hadden u graag weer ontvangen om het nieuwe jaar sportief te beginnen! Wij blijven als sportschool positief en hopen spoedig weer onze deuren te kunnen openen. 

  Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat onze receptie beperkt geopend is en dat wij u telefonisch niet altijd te woord kunnen staan. Daardoor vragen wij u bij voorkeur een mail te sturen naar .

  Meer informatie ->

 • Dinsdag 14 december 2020

  Helaas.. we hebben slecht nieuws. Na een aantal mooie en sportieve maanden zullen wij de komende vijf weken weer moeten sluiten vanwege COVID-19. In samenwerking met onze leden hopen wij dat dit het laatste stapje is om Nederland weer gezond te krijgen.

  Wij denken opnieuw graag mee met onze leden in de vorm van verschillende mogelijkheden met betrekking tot uw abonnement. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om uw voorkeuren in te vullen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat onze receptie beperkt geopend is en dat wij u telefonisch niet altijd te woord kunnen staan. . Daardoor vragen wij u bij voorkeur een mail te sturen naar .

  Meer informatie ->

 • Donderdag 19 november 2020

  Je kunt je weer inschrijven voor de groepslessen. In groepjes van 4. Inschrijven kan via https://gezondgroesbeek.nl/online/reserveren

 • Woensdag 4 november 2020

  Vanaf 4 november 22.00 zijn groepslessen verboden en is sporten in groepsverband niet meer toegestaan. 
  De lessen die na deze datum plaatsvinden, zijn gesloten voor inschrijving. De leden die zich hebben ingeschreven ontvangen een e-mail of afmelding vanuit het systeem.

  Mogelijk gaan wij binnenkort weer op tijdslot/reservering werken. We kijken naar mogelijkheden om andere (of virtuele) lessen te geven. Wij houden iedereen op de hoogte via de nieuws-pagina.

 • Vrijdag 30 oktober 2020

  Zonnebank open

  Vanaf 1 November is de zonnebank open. Reserveren verplicht en dit kan via deze link.
   
  Veel zonplezier!

  123058020 3682398251842079 7555585426336238752 o

  Mondkapje: tot nader bericht dragen we in het gehele gebouw een mondkapje tot aan je apparaat en/of tot aan de groepsles. Ook bij het verplaatsen van en naar een apparaat.

   

 • Woensdag 14 oktober 2020

  Update 14 oktober 2020: Sportscholen blijven open!

  We zijn hier als TotalVit heel erg blij mee. Mede dankzij jullie oplettendheid hebben er geen besmettingen in de sportschool plaatsgevonden. Dat willen we graag zo houden.

  Het RIVM heeft wel extra maatregelen opgelegd. Zo gaan wij hier mee om:

  Mondkapje: tot nader bericht dragen we in het gehele gebouw een mondkapje tot aan je apparaat en/of tot aan de groepsles. Ook bij het verplaatsen van en naar een apparaat.0093d5f86b7b49ff401bcdb8d5e9a751

  Horeca: Voor of na de les is er geen gelegenheid tot koffie of thee drinken.

  Nog steeds geldig:
  De gezondheidscheck bij de deur. Kom niet binnen bij klachten (ook niet bij milde klachten) of klachten van één van je huisgenoten.
  Voor groepslessen reserveer je nog steeds via onze website.
  Desinfecteer je apparaat of materiaal voor en na gebruik en desinfecteer je handen bij binnenkomst.  

  Samen gaan we voor gezond en houden we corona buiten de deur. Dit kan alleen met jullie medewerking!

  Heb je vragen, dan kun je bij ons terecht per e-mail () of per telefoon.

  Blijf gezond allemaal!

  Team TotalVit

 • Dinsdag 6 oktober 2020

  ontwerp sweater actie
  voor onze leden!
 • Woensdag 23 september 2020

  Ondanks dat het zwembad en onze wellness gesloten zijn wegens de coronamaatregelen, zijn we hard bezig geweest om deze faciliteiten op te knappen. Ons zwembad is volledig opnieuw gecoat en voorzien van nieuwe verlichting die te reguleren is voor verschillende activiteiten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw plafond voor de gehele wellness.

  Renovatie zwembad1

  Ook onze sauna’s en zonnebank ondergaan een opknapbeurt. Zo zullen onze sauna’s een vernieuwd uiterlijk krijgen met nieuwe verlichting. Onze huidige zonnebank wordt gerepareerd en we zijn aan een kamer aan het verbouwen om een tweede nieuwe zonnebank te kunnen plaatsen.

  Wij begrijpen dat het natuurlijk nog even spannend is wat er gaat gebeuren, vooral nu de besmettingen weer oplopen. Indien de regelementen het toelaten, zullen wij verschillende faciliteiten in verschillende fases proberen te openen voor onze leden. Indien wij meer informatie hierover hebben, informeren wij u hierover via de website.

  Wij wensen u een gezond en sportieve aankomende periode!

 • Donderdag 27 augustus 2020

  De maatregelen van de overheid en het verloop van het coronavirus  brengt ons allen in een onzekere maar ook onduidelijke situatie.

  Vele regels beperken ons onder andere onze sauna, zwem- en wellness faciliteiten weer op een veilige manier te openen voor u als lid.

  Dit betekent helaas dat onze zwem- en wellness faciliteiten voorlopig nog gesloten moeten blijven.

  De overheid heeft zwembaden toestemming gegeven te openen, op voorwaarde dat de anderhalve-meter regel hierbij wordt nageleefd. Dit zouden wij graag voor u realiseren, echter is het voor ons niet mogelijk om in onze ruimtes (gangen, douches, kleedkamers, zwembad en sauna’s) de anderhalve-meter regel te garanderen.  Natuurlijk is het mogelijk om op reservering te werken, echter de controle hierop ligt buiten onze machte. Niet alleen uw veiligheid staat dan op het spel, maar ook wij als onderneming zouden het heel erg vinden als wij opnieuw de deuren zouden moeten sluiten.

  Momenteel is er nog geen uitzicht wanneer al onze faciliteiten weer geopend zullen worden. Mogelijk zullen wij dit gefaseerd aanbieden (beginnen met één sauna, zonnebank). Wij zijn hierbij afhankelijk van de maatregelen van de overheid en het verloop van het coronavirus.

  Natuurlijk hopen we alle faciliteiten weer snel aan te kunnen bieden. Dit is alleen mogelijk indien iedereen zich aan de maatregelen houdt.

  Op dit moment zijn wij bezig met het opknappen van de douches (dames), zonnebankruimte en het zwembad.  Wij hopen op uw begrip in deze lastige situatie voor ons, maar natuurlijk ook voor jullie als leden.

  Indien u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

SanaVit - Total Spirit

TotalVit Fysiotherapie

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 024 3977077
E-mail:

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit - website: Van Dongen Design