sport & fysiotherapie 024- 3976251    
sport:        fysiotherapie:  

TotalVit

FMS test

Sport

Mental Coaching

Voedingsprogramma

Fysio revalidatietraject

Sport

Fitness, lifestyle, mentale gezondheid, sociaal welbevinden, burn-out, chronische klachten, enz. steeds meer begrippen die over elkaar heen vallen en zorgen voor meer onduidelijkheid en verschillende klachten.

TotalVit Gezond Groesbeek heeft 3 programma's ontwikkeld die helpen de balans op verschillende terreinen weer terug te vinden. 

Mentaal en sport, voeding en sport en fysieke klachten en sport.

Mental Coaching

Daniel Hendriks gespecialiseerd in de mentale begeleiding van sporters

In de sportwereld wordt mental coaching ofwel mentale training al heel lang toegepast. Wanneer je je fysiek en mentaal fit voelt dan draagt die balans bij aan goede prestaties.
Want, ben je fysiek sterk en is je mindset positief? Dan geeft dat je energie en kracht. Je voelt je op en top waardoor je dus in staat bent beter te presteren.

Denk je daarentegen negatief? Dan ondermijnt dat je zelfvertrouwen. Het zorgt voor spanningen, onrust, onzekerheid, onvrede enzovoort. En dat heeft z’n weerslag op je prestaties. Je bent eenvoudigweg niet in staat het beste uit jezelf te halen.

Mental coaching is eigenlijk een manier van persoonlijke training die zich focust op je mindset (gedachten) waardoor je weer de regie krijgt over je leven en optimaal presteert. Je leert als het ware het beste uit jezelf te halen. Je innerlijke motivatie te (her)vinden en negatieve belemmerende gedachtenpatronen te beslechten. 

Zonder dat je het wellicht merkt heeft je mentale gesteldheid – hoe je denkt - invloed op je leven; hoe je je voelt en wat je doet.

Vanuit Totalvit bieden we een mental coaching traject aan. Gedurende 5 sessies van max. 1 uur, verdeeld over 5 weken, ga je door middel van inspirerende oefeningen en tools jezelf een positieve en motiverende mindset aanleren.

Ben jij benieuwd of mental coaching nuttig voor jou kan zijn? Maak dan hier een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

7 Stappenplan Voeding

Maaike van Meteren lifestylecoach en voedingsspecialist

Ben je na de lockdown tussen de één en vijf kilo aangekomen? En wil je even wat handig advies en een stok achter de deur? Doe dan mee aan deze challange!

Voor je gaat starten stellen we de beginsituatie vast. dit doen we door middel van een aantal testen en metingen.

Tevens gaan we starten met het bijhouden van de voeding via een app zodat we het voedingsplan af kunnen stemmen op wensen en doelen van jou persoonlijk.

Hierna gaan we starten met beweging en voeding en leer je over beide wat voor jou de betere keuzes zijn.

Wil je meer weten of een afspraak maken neem gerust contact op met ons.

Revalidatie traject

Mark te Hennepe Fysiotherapeut

Revalidatie training biedt jou de mogelijkheid te revalideren als een topsporter. 6 weken lang intensief training en behandeltraject dat onder leiding staat van de fysiotherapeut. 

Bij tijdelijk of langdurig lichamelijk letsel of een functionele beperking. Deze problemen kunnen zijn ontstaan als gevolg van ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening. De revalidatiearts of specialist stelt de indicatie voor behandeling vast. Ook voor postoperatieve revalidatie aan rug, knie, enkel of schouder.

Door de begeleiding van zowel fysiotherapeut als sportinstructeur zijn we in staat snel resultaat te boeken. Dit geldt zowel voor chronische klachten als voor acute blessures. 

Loop je vast met je klachten meldt je aan en we helpen je graag verder.

Dit bieden wij nog meer

Zie het menu voor de verschillende sportactiviteiten die wij aanbieden!

 

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit