Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Fitness Groesbeek

Fitness is ideaal voor als je individueel je figuur en algemene gezondheid wil bijhouden of verbeteren. Sporten wanneer jij wil. Vul jouw sportprogramma in naar eigen wens. Alleen of samen met een trainingsmaatje.

Tijd om aan jouw conditie te werken, wat gewicht kwijt te raken of een ander doel te behalen? Dan is fitness bij ons iets voor jou! De ideale manier om jouw doelen te behalen zoals jij dat graag zou willen.

Fitness Groesbeek gym
Fitness Groesbeek sportschool
Fitness Groesbeek
Fitness persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Als je je inschrijft bij TotalVit, maken we eerst even kennis en leiden we je rond. Door middel van een intake gesprek, FMS beweegtest en fietstest kijken we wat jouw niveau, wensen en doelen zijn. Op basis daarvan maken we een persoonlijk sportplan en trainingsschema op maat.

Na de intake spreken we een dag af voor het uitleggen van je sportplan, hierbij loopt de instructeur samen met jou het programma door. We lopen 2 à 3 keer met je mee in de zaal, mocht je meer begeleiding nodig hebben, dan zijn wij altijd aanwezig in de zaal en kun je altijd een afspraak met ons inplannen.

Geïnteresseerd?