sport:       fysiotherapie:

Groepslessen Groesbeek

Samen werken aan je gezondheid. Niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je van de bank af komt of toch dat ene stapje extra zet. Laat dat nu net dat ene stapje zijn waar je het meeste trainingseffect bij haalt! Onze groepslessen worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. Daarnaast hebben wij voor ieder doel een geschikte les. Welke groepsles past er het beste bij jouw doel? 

Aqua Aerobics

Aqua aerobics groepsles Groesbeek

Aqua aerobics is het uitvoeren van bewegingen en oefeningen in heup tot borstdiep water, op muziek zonder al te veel onderbrekingen.

Het is een intensieve, stimulerende activiteit die het uithoudingsvermogen en de fitheid bevordert. In het water bewegen is lichter voor de banden, kapsels en gewrichten.

BBB

BBB groepsles Groesbeek

BBB is een les voor buik, billen en benen. 20 minuten bewegen op muziek van BodyAttack, 17 minuten oefeningen van BodyPump, 5 minuten cooldown.

Het combineren van deze lessen zorgt voor een gevarieerde en effectieve workout!

BodyAttack

Les Mills groepsles BodyAttack is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. Denk aan burpees, lunges en jumps met krachtoefeningen als push-ups en squats. 

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BodyAttack daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten.

BodyBalance

Bij BodyBalance van Les Mills kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BodyBalance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BodyBalance zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BodyPump

BodyPump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt.
Met deze workout verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, verbeter je je core kracht en botstructuur. Geen complexe techniek, dus toegankelijk voor iedereen.

Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

Bootcamp

Bootcamp Groesbeek groepsles

Bootcamp bestaat uit spierversterkende oefeningen met gewichten en met het eigen lichaamsgewicht. Er wordt aan de conditie gewerkt met korte, explosieve loopjes en circuittrainingen. Alle spieren van het lichaam worden getraind. De focus ligt met name op de grote spiergroepen.

Het doel van deze training is om op fysiek gebied te groeien in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Met als gevolg een betere conditie en een mooier en strakker lijf. Daarnaast leert Bootcamp je doorzetten, samenwerken en kweekt het een sterkere mentaliteit en discipline.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten!

Buikspieren

Core oefeningen trainen de spieren in uw bekken, onderrug, heupen en buik zodat ze beter samen kunnen werken. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit. De meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten zijn sterk afhankelijk van stabiele kern spieren.

Elke ochtend om 09:45 uur in de fitnesszaal!

Pilates

Pilates Groesbeek groepsles

Tijdens deze pilates les leren we bewust te bewegen met beheersing en controle. Je werkt vanuit je kern/centrum en dat door middel van vloeiende bewegingen.

Het effect van Pilates is een betere ademhaling en vergroting van spierkracht (vooral van de buik en rug), flexibiliteit, balans en lenigheid. Rondom de bekken wordt alles stabieler. Ervaar de afwisseling van training en ontspanning. Dit is een hele goede les voor beginners!

RPM

RPM groepsles spinning Groesbeek

Raw Power in Motion. RPM is een indoor spinning les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Yoga

Yoga Groesbeek groepsles
Niet door te forceren, maar vanuit ontspanning werken we aan: lenigheid, kracht, houding, ademhaling en balans. Dit zijn de kernelementen binnen de yogales. Fysiek en mentaal kan yoga voor verschillende doelgroepen bijdragen aan een gezonde levensstijl en mag deze les dus niet ontbreken binnen ons sportcentrum in Groesbeek.
Ervaar zelf de voordelen van yoga en vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

Zumba

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! 

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste instructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Geïnteresseerd?

Contact

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 024-3976251
Whatsapp: 06-82062079
E-mail:


© Copyright TotalVit - website: Van Dongen Design - Inloggen