sport & fysiotherapie 024- 3976251    
sport:        fysiotherapie:  

Groeplessen

Samen werken aan je gezondheid. Niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je van de bank af komt of toch dat ene stapje extra zet. Laat dat nu net dat ene stapje zijn waar je het meeste trainingseffect bij haalt! Onze groepslessen worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. Daarnaast hebben wij voor ieder doel een geschikte les. Welke les past er het best bij jouw doel? 

 • BBB

  BBB is een les voor buik, billen en benen, waarbij elementen uit de BodyAttack en Bodypump worden gecombineerd.
 • BodyAttack

  Les Mills groepsles BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.
 • BodyBalance

  Bij BODYBALANCE  van Les Mills kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
 • BodyPump

  Tijdens de groepsles BODYPUMP van Les Mills train je je hele lichaam met een barbell en gewichtschijven, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien.
 • Bootcamp

  Bootcamp bestaat uit spier- en conditie versterkende oefeningen in groepsverband met gewichten en met het eigen lichaamsgewicht.
 • KickFun

  KickFun is een leuke les waarbij wordt geoefend met verschillende trap- en bokstechnieken op de bokszakken.
 • RPM

  Een effectief fietsprogramma van Les Mills voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Van alle trainingen hoogste calorieverbruik per tijdseenheid.
 • Buikspieren

  Core oefeningen trainen de spieren in uw bekken, onderrug, heupen en buik zodat ze beter samen kunnen werken. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit. De meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten zijn sterk afhankelijk van stabiele kern spieren. 

 • Yoga

  Yoga is een ontspannende groepsles waarbij wordt gewerkt aan lenigheid, houding, ademhaling en balans.
 • Zumba

  Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout met de focus op het verbeteren van de conditie en het verbranden van caloriën!
 • Pilates

  Tijdens deze pilates les leren we bewust te bewegen met beheersing en controle. Je werkt vanuit je kern/centrum en dat door middel van vloeiende bewegingen. Het effect van Pilates is een betere ademhaling en vergroting van spierkracht.

 • Steps and Shape

  Op een leuke manier je conditie verbeteren en je spieren versterken kan dat? Jazeker! We starten deze les met 30 minuten steps en de laatste 30 minuten werken we aan het versterken van de armen/buik/billen en benen

 • Shape and Burn

  Wil je graag gewicht verliezen en je lichaam in shape brengen? Dan is deze les echt iets voor jou!  Deze les is ook heel goed te combineren met de Steps en shape.

 • Steps

  Een gezellige licht uitdagende aerobics les waarbij we gebruik maken van een step.  Laat je meevoeren door de muziek

 • Aqua Aerobics

  Aqua aerobics is het uitvoeren van bewegingen en oefeningen in heup tot borstdiep water, op muziek zonder al te veel onderbrekingen

BBB

BBB is een les voor buik, billen en benen. 20 minuten bewegen op muziek van BodyAttack, 17 minuten oefeningen van BodyPump, 5 minuten cooldown.

Het combineren van deze lessen zorgt voor een gevarieerde en effectieve workout!

Les Mills groepsles BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. Denk aan burpees, lunges en jumps met krachtoefeningen als push-ups en squats. 
De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten.

BodyAttack

BodyBalance

Bij BODYBALANCE  van Les Mills kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt.
Met deze workout verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, verbeter je je core kracht en botstructuur. Geen complexe techniek dus toegankelijk voor iedereen.

Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

BodyPump

RPM

RPM is een indoor spinning les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Het lijkt onmogelijk dat een KickFun les zoveel meer resultaat geeft dan andere groepslessen. Door de kicks, punches, speed drills en muscle challenges vliegt de conditie vooruit en worden alle spiergroepen aangesproken in de les.

Het oefenen met de verschillende trap- en bokstechnieken is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook een goede uitlaatklep na een zware dag!

KickFun

Bootcamp

Bootcamp bestaat uit spierversterkende oefeningen met gewichten en met het eigen lichaamsgewicht. Er wordt aan de conditie gewerkt met korte, explosieve loopjes en circuittrainingen. Alle spieren van het lichaam worden getraind. De focus ligt met name op de grote spiergroepen.

Het doel van deze training is om op fysiek gebied te groeien in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Met als gevolg een betere conditie en een mooier en strakker lijf.
Daarnaast leert Bootcamp je doorzetten, samenwerken en kweekt een sterkere mentaliteit en discipline.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten!

Core oefeningen trainen de spieren in uw bekken, onderrug, heupen en buik zodat ze beter samen kunnen werken. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit. De meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten zijn sterk afhankelijk van stabiele kern spieren. Elke ochtend om 10:00 uur in de fitnesszaal!

Buikspieren

Yoga

Niet door te forceren, maar vanuit ontspanning werken we aan: lenigheid, kracht, houding, ademhaling en balans. Dit zijn de kernelementen binnen de yogales. Fysiek en mentaal kan yoga voor verschillende doelgroepen bijdragen aan een gezonde levensstijl en mag deze les dus niet ontbreken binnen ons sportcentrum in Groesbeek. Ervaar zelf de voordelen van yoga en vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! 

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste instructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Zumba

Pilates

Tijdens deze pilates les leren we bewust te bewegen met beheersing en controle. Je werkt vanuit je kern/centrum en dat door middel van vloeiende bewegingen.

Het effect van Pilates is een betere ademhaling en vergroting van spierkracht vooral van de buik en rug, flexibiliteit, balans en lenigheid. Rondom het bekken wordt alles stabieler. Ervaar de afwisseling van training en ontspanning. Dit is een hele goede les voor beginners!

Op een leuke manier je conditie verbeteren en je spieren versterken kan dat? Jazeker!      

We starten deze les met 30 minuten steps en de laatste 30 minuten werken we aan het versterken van de armen/buik/billen en benen. Door de afwisseling heb je niet eens het idee dat je aan het sporten bent, hoe leuk is dat!

Steps and Shape

Shape and Burn

Wil je graag gewicht verliezen en je lichaam in shape brengen?

Dan is deze les echt iets voor jou! We beginnen met ongeveer 30 minuten aerobics op muziek en de laatste 30 minuten werken we aan het versterken van de armen/buik/billen en benen. Deze les is ook heel goed te combineren met de Steps en shape.

Een gezellige licht uitdagende aerobics les waarbij we gebruik maken van een step.

Laat je meevoeren door de muziek en het enthousiasme van de instructeur!

Steps

Aqua Aerobics

Aqua aerobics is het uitvoeren van bewegingen en oefeningen in heup tot borstdiep water, op muziek zonder al te veel onderbrekingen.

Het is een intensieve, stimulerende activiteit die het uithoudingsvermogen en de fitheid bevordert. In het water bewegen is lichter voor de banden, kapsels en gewrichten.

Geïnteresseerd?

TotalVit

Gezondgroesbeek.nl

TotalVit Sport

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Tel: 0243976251
E-mail:


© Copyright TotalVit