Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Groepslessen Groesbeek

Samen werken aan je gezondheid. Niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je van de bank af komt of toch dat ene stapje extra zet. Laat dat nu net dat ene stapje zijn waar je het meeste trainingseffect bij haalt! Onze groepslessen worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. Daarnaast hebben wij voor ieder doel een geschikte les. Welke groepsles past er het beste bij jouw doel? 

Aqua Aerobics

Aqua aerobics groepsles Groesbeek

Aqua aerobics is het uitvoeren van bewegingen en oefeningen in heup tot borstdiep water, op muziek zonder al te veel onderbrekingen.

Het is een intensieve, stimulerende activiteit die het uithoudingsvermogen en de fitheid bevordert. In het water bewegen is lichter voor de banden, kapsels en gewrichten.

BBB

BBB groepsles Groesbeek

Small group BBB

Groepsles van max 12 personen gericht op de benen, billen en buik. Gegeven met wekelijks variërende oefeningen zodat elke les weer uitdagend is. 

Small Group Training

Small Group Training 

Een gevarieerde les waarbij verschillende atributen gebruikt worden zoals sandbags, kettebels of slamm balls. 

Intensief half uurtje onder professionele begeleiding, door de kleine groepsgroote is er meer persoonlijke aandacht en ruimte voor de sporters.

Buikspieren

Core oefeningen trainen de spieren in uw bekken, onderrug, heupen en buik zodat ze beter samen kunnen werken. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit. De meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten zijn sterk afhankelijk van stabiele kern spieren.

Spinning

RPM groepsles spinning Groesbeek

Spinning is een indoor spinning les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

Spinning is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Senioren Fit

Senioren fit Groesbeek groepsles

Op een leuke en verantwoorde manier fitter worden? Dat kan met Senioren Fit! Op dinsdag- en vrijdagochtend kan je meedoen aan de senioren fitnesslessen. Een gevarieerde les waar ruimte is voor iedereen, ook als je lichamelijke klachten hebt. We werken met een groepje van maximaal 4 personen waardoor er genoeg persoonlijk aandacht kan worden gegeven. Zo beweeg je verstandig en vermijden we blessures. Na deze les ga je weer energiek op weg!

Workout of the day

Yoga Groesbeek groepsles
Elke dag een andere spiergroep die je samen met een van onze trainers gaat trainen.
Intensieve training onder begeleiding van een van de instructeurs, voor starters van kracht training en geinteresserde om eens lekker hard tekeer te gaan. 
zorg dat je op tijd aanmeldt voor deze leuke les.

Techniek Training

Net gestart met kracht training?

Neem les in de techniek van de oefeningen, waar moet je opletten? waarom bepaalde zaken wel en waarom niet dit leer je allemaal tijdens deze techniek trainingen.

Zeker interessant voor de startende sporter maar ook voor mensen die meer willen leren qua kracht training.

Experience Fitness

Experience fitness

Dit zijn nieuwe innovatieve toestellen op het gebied van virtual reality fitness! Het is een full body workout met een leuk en uitdagend spel element.

Je traint je core, de balans en de nauwkeurigheid van bewegen. Bij de experience fitness cloud train je de balans terwijl je fitness oefeningen uitvoert of een leuke game speelt. Je traint ook je coordinatie, lichaamsspanning en je uithoudingsvermogen.

Het is vooral heel erg leuk om te doen en een leuke afwisseling ten aanzien van je huidige training!

Geïnteresseerd?