Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Wellness Groesbeek

Als je een abonnement hebt bij TotalVit of je verblijft op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, dan ben je van harte welkom om vrij gebruik te maken van onze wellness in Groesbeek. Voor de zonnebank en massage is wel een reservering nodig, dit om zeker te zijn dat je op het gewenste tijdstip gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Klik hieronder op de afbeeldingen om meer te lezen over onze verschillende wellness faciliteiten. Nog meer weten? Neem dan contact met ons op.

In onze wellness in Groesbeek hebben we een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo kun je genieten van ons zwembad, de meerdere sauna’s, onze stoomcabine, de zonnebank, of een heerlijke massage. Alle faciliteiten zijn te vinden in onze sportschool. Geniet na het sporten van een spierverwarmende saunasessie of voeg aan jouw sportroutine het zwemmen toe. Kom tot rust bij TotalVit.

Bij TotalVit vinden we wellness net zo belangrijk als sport en fysiotherapie. Het is namelijk erg gezond! Wellness heeft een regulerende invloed op je bloeddruk en verbetert de weerstand. In de sauna verwijden je bloedvaten, waardoor je bloed meer ruimte heeft om te stromen. In de stoomcabine zweet je er verder veel afvalstoffen uit zoals vuil talg en andere onzuiverheden. Daarnaast profiteer je van zowel mentale als fysieke ontspanning. De spieren zijn relaxed, maar jij zelf ook! Bij TotalVit kan je er daarnaast ook voor kiezen om tijdens jouw wellness dag ook compleet offline te gaan. Zo heb je geen stress en kan je je volledig richten op ontspanning!

Ook genieten van een dagje wellness? Bij TotalVit kan je voor €17,50 een dagpas aanvragen. Hierbij maak je gebruik van al onze sportfaciliteiten en groepslessen, maar ook de wellness! Heb je al een abonnement bij TotalVit? Dan maak je gratis gebruik van onze wellness faciliteiten, behalve de massage. De massage is in de TotalVit app of bij de TotalVit receptie bij te boeken. Ook als gast van hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen maak je gratis gebruik van het zwembad, stoomcabine en sauna’s. Ook als gast boek je de massage bij. Dit geldt ook voor de zonnebank. Beide zijn te reserveren via de TotalVit receptie.

Geïnteresseerd?