Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Massage Groesbeek

Om ons gezondheidscentrum nog completer te maken bieden we nu bij TotalVit ontspanningsmassages in Groesbeek aan. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding, daardoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam sneller herstellen. Het versnelt het wegtrekken van melkzuur uit vermoeide spieren, waardoor deze sneller weer de oude zijn. Omdat de afvalstoffen het lichaam verlaten, kan het lichaam sneller nieuwe voedingsstoffen opnemen. Dit verbetert je immuunsysteem en weerstand.

Ook is een ontspanningsmassage goed voor het verminderen van stress, waardoor je je niet alleen meer ontspannen voelt maar ook energieker door het leven gaat. Dat komt omdat een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine stimuleert en de bloeddruk verlaagt, waardoor stress verminderd wordt en je geluksgevoel vergroot wordt.

Al met al, is het heerlijk om na het sporten, een wandeling of fietstocht, of gewoon na een lange dag even gebruik te maken van onze massage in Groesbeek. Interesse in zo’n ontspanningsmassage? Reserveer dan nu jouw massage via onze website of bel ons op! Voor TotalVit abonnementhouders kost het €24,99 per 25 minuten en voor hotelgasten €29,99 per 25 minuten. Leden kunnen ook reserveren via het rooster of de app. Klik hier voor het actuele rooster. Heb je geen abonnement bij TotalVit en verblijf je ook niet op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, maar wil je toch gebruik maken van onze massages? Dan ben je bij ons ook welkom voor €29,99 per 25 minuten. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 

Massage Groesbeek

Heb je specifieke klachten of wensen? Geef het bij aanvang even aan Daniël aan. Heb je last van een blessure, ben je aan het revalideren of heb je andere klachten die beter door een fysiotherapeut aangepakt kunnen worden? Bij TotalVit bieden wij ook een fysiotherapiepraktijk aan. Hier kun je terecht voor specifieke behandelingen voor jouw lichamelijke klachten. Lees hier meer over onze fysiotherapie diensten.

Geïnteresseerd?