Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Sauna Groesbeek

Bij TotalVit bieden wij een gezamenlijke sauna in Groesbeek aan. In de gezamenlijke sauna is iedereen welkom met badkleding. 

De sauna kan helpen om je algemene gezondheid te verbeteren. Zo blijkt uit een onderzoek dat de sauna je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert eerst heftig op de warmte en vervolgens op de kou wanneer je afkoelt. Daardoor maakt het antistoffen en witte bloedcellen aan. Geregeld saunabezoek verbetert je immuunsysteem en beschermt je daardoor beter tegen ziektes, virussen en temperatuurschommelingen.

Sauna Groesbeek

Gebruik maken van onze sauna in Groesbeek heeft diverse voordelen voor je gezondheid. Tijdens een sessie van 15 tot 20 minuten kunnen er wel 300 calorieën verbrand worden! Daarnaast zorgt de warme ervoor dat de poriën in je lichaam zich openen, waardoor je gaat zweten. Hiermee worden afvalstoffen en andere ziektemakers uit het lichaam gezuiverd. Een ander voordeel is dat een saunabezoek zorgt voor een betere doorbloeding en het huidschilfers losmaakt van het lichaam, wat goed is voor een mooie huid. Sauna’s zorgen natuurlijk voor het opwarmen van de lichaamstemperatuur. Hierdoor worden virussen, bacteriën of parasieten in het lichaam gemakkelijker gedood. Tot slot is een saunabezoek natuurlijk goed tegen gespannen spieren. De hoge temperatuur zorgt voor een opwarming van spieren en gewrichten, waardoor spierspanning verminderd wordt en een pijnstillend effect optreedt.

Al met al, is het heerlijk om na het sporten, na een fietstocht of wandeling of gewoon na een lange dag even gebruik te maken van onze sauna in Groesbeek. Voor alle sporters met een abonnement bij TotalVit is gebruik van onze sauna gratis. Als je in ons hotel of bungalowpark verblijft, mag je ook gratis gebruik maken van de sauna. Heb je geen abonnement bij TotalVit en verblijf je ook niet op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, maar wil je toch gebruik maken van onze sauna? Met een dagkaart van €17,50 kun je één dag gebruik maken van de fitness en wellness faciliteiten, waaronder de sauna. Voor kinderen onder de 12 jaar is toegang enkel onder begeleiding van een volwassene mogelijk. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Geïnteresseerd?