Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Stoomcabine Groesbeek

Bij TotalVit bieden wij een stoomcabine in Groesbeek aan. Het hoge vochtgehalte in de cabine creëert stoom, dat een reinigende en ontspannende werking heeft op lichaam en geest. Een sessie in de warme ruimte van een stoombad doet je lichaamstemperatuur stijgen, terwijl jouw lichaam zelf door een verhoogde zweetproductie zal afkoelen. Deze zweetproductie zorgt er tevens voor dat afvalstoffen afgevoerd worden. Tegelijkertijd verhoogt je hartslag tot circa 100 à 150 slagen per minuut, waardoor de bloedcirculatie bevorderd wordt. Dat is weer goed voor je spieren en conditie. De heerlijke eucalyptus geur werkt extra ontspannend en heeft een positieve werking op de luchtwegen.

Daarnaast zijn er nog andere gezondheidsvoordelen van onze stoomcabine in Groesbeek. Bijvoorbeeld dat de luchtwegen vrijgemaakt worden, wat goed werkt tegen verkoudheid, astma, sinusitis en bronchitis. Ook reinigt en hydrateert het je huid en opent het je poriën, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de vochtbalans wordt verbeterd. Uiteraard zorgt de warmte ook voor ontspanning in verkrampte spieren en gewrichten, wat pijnstillend werkt en helpt bij reuma en soortgelijke klachten. Tot slot verbeteren stoomcabines je weerstand op het moment dat je de warmte afwisselt met afkoeling. Je lichaam reageert eerst heftig op de warmte en vervolgens op de kou wanneer je afkoelt. Daardoor maakt het antistoffen en witte bloedcellen aan.

Stoomcabine Groesbeek

Al met al, is het heerlijk om na het sporten, een wandeling of fietstocht, of gewoon na een lange dag even gebruik te maken van onze stoomcabine in Groesbeek. Voor alle sporters met een abonnement bij TotalVit is gebruik van ons stoombad gratis. Als je in ons hotel of bungalowpark verblijft, mag je ook gratis gebruik maken van de stoomcabine. Heb je geen abonnement bij TotalVit en verblijf je ook niet op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, maar wil je toch gebruik maken van onze cabine? Met een dagkaart van €17,50 kun je één dag gebruik maken van de fitness en wellness faciliteiten, waaronder de stoomcabine. Voor kinderen onder de 12 jaar is toegang enkel onder begeleiding van een volwassene mogelijk. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Geïnteresseerd?