Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Zonnebank Groesbeek

Bij TotalVit bieden wij een zonnebank in Groesbeek aan. De warmte van de zonnebank zorgt voor een betere bloedsomloop in je lichaam, waardoor onder andere de spieren en gewrichten weer soepeler zullen worden. Vooral in de winter als je lichaam de hele dag hard moet 'werken' om op temperatuur te blijven, kan de warmte van de zonnebank een hele gunstige invloed hebben. Daarnaast motiveert de UV-B straling de aanmaak van vitamine D in jouw lichaam, wat bijdraagt aan een beter immuunsysteem, sterkere botten en een geluksgevoel.

Natuurlijk gebruiken de meeste mensen een zonnestudio om een bruiner kleurtje te krijgen. Als je regelmatig onder de zonnebank gaat, zal je in natuurlijk zonlicht minder snel verbranden. En doordat je zelf kunt kiezen hoe lang je de zonnebank gebruikt (15 of 30 minuten), loop je weinig risico om te verbranden. Iets wat met een dagje strand of op een zonvakantie natuurlijk veel sneller gebeurt.

Zonnebank Groesbeek

Vanuit meerdere gezondheidsorganisaties is er advies gegeven om goed op te letten met regelmatig gebruik van een zonnebank, vraag advies aan een deskundige huidspecialist wat voor jou het beste is. Onder de 18 jaar mag je geen gebruik maken van onze zonnestudio in Groesbeek. Let verder ook goed op als je bijvoorbeeld bepaalde medicijnen gebruikt, net een tatoeage hebt laten plaatsen of als je een huidbehandeling hebt ondergaan. Door sommige factoren kan jouw huid sneller verbranden, wij raden het gebruik van een zonnebank in dat geval sterk af.

Wil jij graag regelmatig gebruik maken van de zonnebank? Maak dan gebruik van onze 10-strippenkaart zonnebank. Voor €55,- kun je dan tienmaal gebruik maken van de zonnebank. 

Als je in ons hotel of bungalowpark verblijft, mag je tegen betaling ook gebruik maken van de zonnebank. Voor 15 minuten zonnebank kost dit €10,00 en voor 30 minuten €15,00. Maak wel even een reservering, zodat je zeker weet dat deze beschikbaar is! Dit kan bij de receptie of direct via de TotalVit app. Heb je geen abonnement bij TotalVit en verblijf je ook niet op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, maar wil je toch gebruik maken van onze zonnestudio? Ook dan kun je alleen van onze zonnebank gebruik maken, dit kost dan €10,00 voor 15 minuten en €15,00 voor 30 minuten. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Geïnteresseerd?