Skip to main content
sport:       fysiotherapie:

Verwarmd zwembad Groesbeek

Bij TotalVit bieden wij een verwarmd zwembad in Groesbeek aan waarbij badkleding verplicht is. Het bad is 7 meter breed en 12 meter lang. Ons badwater is circa 30 graden en daarmee heerlijk warm. Warm water verwijdt de bloedvaten, dit zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels gemakkelijker wordt. De daarmee gepaard gaande aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen leidt tot een sneller herstel van vermoeide spieren. Ideaal dus voor (top)sporters en mensen van alle leeftijden met fysieke klachten.

Daarom is ons zwembad in Groesbeek uitermate geschikt voor hydrotherapie. Dit is een vorm van fysiotherapie die in het water plaatsvindt. Het warme water kan de belasting van de gewrichten enorm verminderen, terwijl kracht, stabiliteit en mobiliteit wel kunnen worden getraind. Deze vorm van fysiotherapie wordt vooral toegepast bij reumatische klachten, orthopedische klachten, fibromyalgie, hypermobiliteit, oedeem en diverse andere klachten. Na al een kwartier in het warme water ontspannen de spieren zich, waardoor je je vloeiender kunt bewegen en je meer ontspannen voelt. Lees hier meer over ons hydrotherapie aanbod.

Zwembad Groesbeek

Daarnaast worden er groepslessen gegeven in ons zwembad! Je kunt er terecht voor de groepslessen Aqua Aerobics en Aqua Zumba. Ons verwarmde zwembad in Groesbeek is uiteraard ook heerlijk om in te ontspannen na een zware training, fiets-of wandeltocht of gewoon als je een lange dag gehad hebt. Naast het zwemmen kun je dan ook gebruik maken van één van onze sauna’s en de stoomcabine om extra te ontspannen.

Voor alle sporters met een abonnement bij TotalVit is gebruik van het zwembad gratis. Als je in ons hotel of bungalowpark verblijft, mag je ook gratis gebruik maken van het zwembad. Heb je geen abonnement bij TotalVit en verblijf je ook niet op hotel & bungalowpark De Zeven Heuvelen, maar wil je toch gebruik maken van ons zwembad? Met een dagkaart van €17,50 kun je één dag gebruik maken van de fitness en wellness faciliteiten, waaronder het zwembad. Voor kinderen onder de 12 jaar is toegang enkel onder begeleiding van een volwassene mogelijk. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Buiten de schoolvakanties krijgt de jeugd op maandag en woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur zwemles. De helft van het zwembad blijft beschikbaar voor onze leden.
(op maandag tussen 16:00 - 16:30 uur is het gehele zwembad niet beschikbaar)

Geïnteresseerd?